donderdag 17 oktober 2019

Adverteren

Radiocommercials

Hoeveel mensen kent u niet, die de hele dag de radio aan hebben staan? In de auto, op het werk, tijdens het koken… Een goede radiocommercial brengt uw boodschap door het juiste geluid en de kracht van de herhaling over bij uw doelgroep.

START radio is dagelijks, in de ether en via de kabel, te ontvangen in 49.000 huiskamers in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek, door meer dan 120.000 inwoners. Recent bereikonderzoek laat zien dat het totale luisterbereik van START-radio 18% is. Luisteraars geven START-radio een positieve beoordeling, uitgedrukt via een 7 als rapportcijfer.

De programmering van START radio is heel divers en in de avonduren vaak gericht op doelgroepen. Op werkdagen is de programmering van START radio in de ochtenduren gericht op nieuws en actualiteiten uit de regio. START zendt 24 uur per dag en 7 dagen in de week radio uit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden mail naar: sales@streekomroepstart.nl

TV-commercials

Door te kiezen voor lokale TV bent u verzekerd van de aandacht van het publiek. De programma’s staan letterlijk dicht bij de kijkers en zorgen voor een hoge betrokkenheid. Door te kiezen voor Streekomroep START kiest u voor een goede kijkdichtheid in de Westelijke Mijnstreek. Deze publieke lokale omroep is dagelijks te ontvangen in 49.000 huiskamers in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek, samen goed voor meer dan 120.000 inwoners. START verzorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week full-motion tv.

Mail voor meer mogelijkheden naar: sales@streekomroepstart.nl.

Internet

De website van Streekomroep START biedt de kijkers en luisteraars de kans om gemiste programma’s alsnog te zien of horen. Bovendien maakt START natuurlijk programma’s die verdienen om herhaaldelijk opnieuw bekeken of beluisterd te worden! En dan is www.streekomroepstart.nl het juiste adres. Ook het laatste nieuws uit de regio vind je als eerste op de site van START. Een banner op www.streekomroepstart.nl wordt dan ook gegarandeerd gezien.

Mailt u voor meer mogelijkheden naar: sales@streekomroepstart.nl

Regiebus

Sinds enige tijd beschikt de omroep over een regiebus die wij inzetten voor het maken van tv-opnames in ons uitzendgebied, Er bestaat de mogelijkheid om op deze bus uw logo te plaatsen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De bus is dagelijks te zien ergens in ons uitzendgebied. Mocht u meer informatie willen hebben neem dan gerust contact met ons op via sales@streekomroepstart.nl

 

 

 

 

 

Tarievenblad 2018